News

DNEVI ODPRTIH VRAT LESPORT ZA SENIORJE

20. in 21. maj 2021, Koper

LESPORT – Center športa Koper, največji športni center na Obali, spodbujamo zdrav način življenja za vse generacije. Ekipa kineziologov, osebnih trenerjev in inštruktorjev bomo za seniorje (60let+) organizirali dneve odprtih vrat LESPORT, kjer bodo udeleženci brezplačno preizkusili številne športne vadbe in se naučili marsikaj novega o prehrani v tretjem življenjskem obdobju.Read More »DNEVI ODPRTIH VRAT LESPORT ZA SENIORJE

ANTISTRESNI PROGRAM

Moderen način življenja, virus COVID-19 in s tem povezan nezdrav življenjski slog nas preganja v stresne situacije. Stres ima posledice. Veliko stresa negativno vpliva na naše počutje in odnose ter povzroča številne bolezni ter tudi psihične motnje. Obvladovanje stresa je nujno za preživetje in kakovostno življenje.

Read More »ANTISTRESNI PROGRAM

ZIMSKA AKCIJA

Podarite sebi in izbrani osebi AKTIVNO preživljanje leta 2021.

Za vas smo pripravili 4-dnevno zimsko akcijo: 30% POPUSTA NA OSEBNI PROGRAM LE ACTIVE 10, kjer trenirate v paru z osebnim trenerjem!

Read More »ZIMSKA AKCIJA

COVID-19

Dragi obiskovalci Lesport centra,

zaradi epidemije COVID-19 od 24.10. do nadaljnjega začasno zapiramo vrata.

VADBA = ZDRAVJE in ZDRAVJE je na prvem mestu življenjskih prioritet!

Read More »COVID-19

POLETNA AKCIJA

Pripravili smo poletno akcijo 3 + 1 gratis, kar pomeni, da ob plačilu trimesečnega vadbenega paketa S, M, L ali XL, je 4. MESEC BREZPLAČEN!

Prednost poletne akcije je tudi 10 dnevna ZAMRZNITEV.

Torej … ko se odpravite na dopust, vam karto zamrznemo.

Read More »POLETNA AKCIJA

Naš član Izak postal ambasador

  • by

Kdo so ambasadorji LESPORTA?

Vzorniki, ki nas navdihujejo. Športniki, podjetniki, aktivni starši, seniorji in seveda člani, ki so v Lesportu dosegli svoje cilje. Izak je postal prvi ambasador kot član Lesporta.

Izak je po 3 mesecih treniranja v Lesportu in po 2 mesecih karantene, izgubil kar 15kg in dosegel svoj cilj: »Postal sem AKTIVEN in FIT, brez bolečin v rami! Vsak mesec sem bil lažji, čeprav nisem pretirano pazil, kaj sem jedel.« Izgubljanje teže je bilo sekundarnega pomena … Poglejmo, kaj nam sporoča …

Read More »Naš član Izak postal ambasador