Podjetja

Biti zdrav, ljubljen, uspešen, zadovoljen – osebno in poslovno.  Želje vsakogar.  Mar ne?

Ne glede na velikost, uspešna podjetja se zavedajo pomena zdravih, zadovoljnih in stimuliranih zaposlenih. Ni vse v številkah. Je pa veliko v odnosih in produktivnosti. Motivirani in produktivni zaposleni prinašajo najboljše poslovne rezultate.

Recept je preprost. Vlagaj v bistvo podjetja – razvoj, zdravje in odnos svojih zaposlenih in trud bo poplačan.

Naša področja sta šport in rekreacija. Ne bomo razglabljali o pozitivnih učinkih, ki jih prinaša športna aktivnost, želimo vas le premakniti, da tokrat sprejmete odločitev in naredite korak v tej smeri zase in za svoje sodelavce!

Vsak vodja bi moral izžarevati pozitivno energijo in biti zgled. A vendar, spodbujati zaposlene k aktivnemu življenjskemu slogu je zelo težka naloga, če sami niste aktivni. V kolikor še niste, vam pomagamo postati!

V Lesportu se zavedamo vsakdanjih izgovorov za ne-gibanje. Od pomanjkanje časa, fiksnih urnikov, motivacije na dnu, različnih želja pa do trajnih poškodb, ki otežujejo vsak začetek. Ponujamo vam rešitve na vse izgovore: 

Prostornost

Vadba brez gneče, visok higienski standard

Vse na enem mestu

Raznolika izbira športnih aktivnosti

Družinski center

Otroški programi, brezplačno varstvo

Na želje vaših zaposlenih izberite vadbene pakete in pripravimo vam ponudbo s količinskim popustom po meri vaše organizacije. 

Bodite zgled, bodite uspešni, trenirajte z nami!

Organizirate praznovanje, srečanje za podjetje in želite navdušiti svoje sodelavce z nepozabnim druženjem ob športu in gostinski ponudbi? 

Za podjetja organiziramo tudi posebne dogodke z gostinsko ponudbo že od 5€/ osebo.

SIMPLE. WE GO THE EXTRA MILE FOR YOU.

Prvi obisk fitnesa + 2x skupinska vadba BREZPLAČNO!