Otroški programi

Gibanje pomembno vpliva na rast in razvoj otrok

Ključni motivatorji za gibanje otrok ste vi – starši. A vendar se vse začne z igro, odkrivanjem novih gibov pri najmlajših, ki pozneje, ob ustrezni spodbudi in usmeritvi, prerastejo v navado izbrane športne aktivnosti. Otrok se tako vsestransko razvija, hitreje uči in oblikuje lastno identiteto.

V sedanji dobi virtualnih motilcev je gibanje še toliko bolj pomembno. V Lesport se tega zavedamo, zato so naši prostori sodobno in zanimivo opremljeni ter programi skrbno pripravljeni iz strani kineziologov in fizioterapevtov. Veselje in ljubezen do športa bo otrok razvil hitreje v kolikor boste aktivni in zgled svojim otrokom, prijazni vaditelji pa bodo poskrbeli za zabavne športne programe.

Vabljeni k vpisu!

Vaš družini prijazni športni center

POLETNI 5-DNEVNI PLAVALNI TEČAJ LESPORT

Vaditelji:
Tim Pušnik, Tajda Resek, Ajda Medvešek

Poletne 5-dnevne plavalne tečaje za najmlajše izvajamo od 28. junija do 27. avgusta, in sicer v dveh skupinah do 6 otrok od ponedeljka do petka 16.-17. in 17.-18. ure.

Tečaje izvajamo na Olimpijskem bazenu Žusterna.

Za otroke od 3. do 7. let, ki se z vodo in gibanjem v njej šele srečujejo. Preko igre in s pomočjo atraktivnih plavalnih pripomočkov se otroci prilagodijo na vodo (drsenje, plovnost, potapljanje glave, gledanje pod vodo, itd.) ter se sistematično in postopno učijo osnovne plavalne tehnike. Seveda pa nikakor ne gre brez učenja varnih skokov v vodoiger ter animacije v in ob vodi.

Za varnost in plavalno znanje otrok bodo s pozitivnim pristopom skrbeli naši strokovno usposobljeni vaditelji.

NOVO – individualni pristop! 

5-dnevni LUX poletni plavalni tečaj, kjer učitelj plavanja uči naenkrat 3 otroke. 

Prosimo vas, da ob prijavi na mail sporočite:
  • ime in starost otroka
  • standard (55€) ali LUX (80€), termin in uro tečaja
  • vaš email in gsm številko
 

Za več informacij smo vam na voljo na elektronskem naslovu info@lesport.si in na 041 547 721

Poletje je tu. Zaplavajmo kot ribice!

LE SWIMKO

Vaditelji:
Tim Pušnik, Maja Kac, Tajda Resek, Ajda Medvešek

Plavanje je namenjeno otrokom starosti od 3. leta dalje in različnim znanjem plavanja. Vašega otroka uvrstimo v primerno skupino glede na njegovo predznanje. Pridruži se nam lahko kadarkoli v letu. 

Plavalno šolo izvajamo od 14. septembra do 25. junija.

Neplavalce skozi igro v vodi popeljemo do samostojnega plavanja in napredovanja. Z učinkovitimi vajami jim pomagamo razviti pravilno tehniko plavanja. Otroke, ki že znajo plavati pa popravljamo z naprednimi plavalnimi vajami za izboljševanje tehnike in hkrati s ciljem plavati več in hitreje. Programi so netekmovalni.

Možnost učenja plavanje ponujamo tudi z individualnimi urami, kjer se učitelj plavanja posveti zgolj vašemu otroku. 

Zakaj plavati? 

Pri plavanju krepimo celotno telo, zmogljivost srca in pa tudi dihala!

LE KIDS - gibalne urice

Vaditelji:
Karin Bordon, Klara Begić

Gibalne urice so primerne tako za dečke, kot deklice. Vadba je sestavljena iz različnih športnih iger, poligonov, ki so prilagojeni tako, da se otroci preko zabavne igre razgibajo in zabavajo ter tako razvijajo različne spretnosti. Na zdrav način okrepijo telo, duha in izboljšajo svojo gibljivost.

LE KIDS gibalne urice so namenjene otrokom od 3. do 6. leta. Vadba je ciljno usmerjena skozi igro in k gibalnim aktivnostim, ki prispevajo k razvoju motorike, spretnostih veščin ter krepitvi komunikacije.

Program izvajamo od 14. septembra do 25. junija.

Giablne urice

LE JUNIOR - šah in gibanje

Vaditelji:
Enej Starc

NOVOST! 

Najprej 45min učenje in igranje šaha za boljšo koncentracijo in zbranost nato pa 45min vadbe v telovadnici, kjer bomo športne vsebine prilagodili glede na starost otrok. 

LE JUNIOR so namenjene otrokom od 7. do 14. leta. Otroke želimo ciljno usmerjati k boljši kondiciji, koordinaciji, fleksibilnosti ter disciplini katero otrok osvoji skozi šport. Mentalna in fizična aktivnost!

Možna je udeležba samo ene discipline.

Program izvajamo od 14. septembra do 25. junija.

KOMBINACIJE

LE KIDS in LE JUNIOR + LE SWIMKO

Otroci lahko kombinirajo 1x ali 2x/ teden gibalne urice/telovadbo/šah in plavanje.

Vabljeni k vpisu.