Otroški programi

Gibanje pomembno vpliva na rast in razvoj otrok

Ključni motivatorji za gibanje otrok ste vi – starši. A vendar se vse začne z igro, odkrivanjem novih gibov pri najmlajših, ki pozneje, ob ustrezni spodbudi in usmeritvi, prerastejo v navado izbrane športne aktivnosti. Otrok se tako vsestransko razvija, hitreje uči in oblikuje lastno identiteto.

V sedanji dobi virtualnih motilcev je gibanje še toliko bolj pomembno. V Lesport se tega zavedamo, zato so naši prostori sodobno in zanimivo opremljeni ter programi skrbno pripravljeni iz strani kineziologov in fizioterapevtov. Veselje in ljubezen do športa bo otrok razvil hitreje v kolikor boste aktivni in zgled svojim otrokom, prijazni vaditelji pa bodo poskrbeli za zabavne športne programe.

Vabljeni k vpisu!

Vaš družini prijazni športni center

PLAVALNI TEČAJ

Vaditelji:
Monika Jazbec, Martin Leščešen, Maja Kac, Tim Pušnik
  • OD PonedeljKA DO PETKA 16:00 - 17:00 in 17:00 - 18:00

Poletne 5-dnevne plavalne tečaje za najmlajše izvajamo od 29. junija do 28. avgusta, in sicer v dveh skupinah do 6 otrok od ponedeljka do petka 16.-17. in 17.-18. ure.

Tečaje izvajamo na Olimpijskem bazenu Žusterna.

Za otroke od 3. do 7. let, ki se z vodo in gibanjem v njej šele srečujejo. Preko igre in s pomočjo atraktivnih plavalnih pripomočkov se otroci prilagodijo na vodo (drsenje, plovnost, potapljanje glave, gledanje pod vodo, itd.) ter se sistematično in postopno učijo osnovne plavalne tehnike. Seveda pa nikakor ne gre brez učenja varnih skokov v vodo, iger ter animacije v in ob vodi.

Za varnost in plavalno znanje otrok bodo s pozitivnim pristopom skrbeli naši strokovno usposobljeni vaditelji.

NOVO – individualni pristop! 

5-dnevni LUX poletni plavalni tečaj, kjer učitelj plavanja uči naenkrat 3 otroke. 

Prosimo vas, da ob prijavi na mail sporočite:
  • ime in starost otroka
  • standard (55€) ali LUX (80€), termin in uro tečaja
  • vaš email in gsm številko
 

Za več informacij smo vam na voljo na elektronskem naslovu info@lesport.si in na 041 547 721

Poletje je tu. Zaplavajmo kot ribice!

LE KIDS in LE JUNIOR

Vaditelji:
Melinda Ramadani, Nina Zlatič, Anja Pavlič
  • Ponedeljek in sreda 17:00 - 19:00

Gibalne urice so primerne tako za dečke, kot deklice. Vadba je sestavljena iz različnih športnih iger, poligonov, ki so prilagojeni tako, da se otroci preko zabavne igre razgibajo in zabavajo ter tako razvijajo različne spretnosti. Na zdrav način okrepijo telo, duha in izboljšajo svojo gibljivost.

LE KIDS gibalne urice so namenjene otrokom od 3. do 6. leta. Vadba je ciljno usmerjena skozi igro in k gibalnim aktivnostim, ki prispevajo k razvoju motorike, spretnostih veščin ter krepitvi komunikacije.

LE JUNIOR gibalne urice so namenjene otrokom od 7. do 10. leta. Otroke želimo ciljno usmerjati k boljši kondiciji, koordinaciji, fleksibilnosti ter disciplini katero otrok osvoji skozi šport.

Gibalne urice izvajamo od 1. septembra do 15. junija.

LE SWIMKO

Vaditelji:
Martin Leščešen, Tim Pušnik, Maja Kac
  • torek in četrtek 17:00-20:00 (odvisno od skupine)

Plavanje je namenjeno otrokom starosti od 3. leta dalje in različnim znanjem plavanja. Vašega otroka uvrstimo v primerno skupino glede na njegovo predznanje. Pridruži se nam lahko kadarkoli v letu. 

Plavalno šolo izvajamo od 1. septembra do 15. junija.

Neplavalce skozi igro v vodi popeljemo do samostojnega plavanja in napredovanja. Z učinkovitimi vajami jim pomagamo razviti pravilno tehniko plavanja. Otroke, ki že znajo plavati pa popravljamo z naprednimi plavalnimi vajami za izboljševanje tehnike in hkrati s ciljem plavati več in hitreje. Programi so netekmovalni.

Možnost učenja plavanje ponujamo tudi z individualnimi urami, kjer se učitelj plavanja posveti zgolj vašemu otroku. 

Zakaj plavati? 

Pri plavanju krepimo celotno telo, zmogljivost srca in pa tudi dihala!

KOMBINACIJE

LE KIDS in LE JUNIOR + LE SWIMKO

Otroci lahko kombinirajo 1x ali 2x/ teden telovadbo in plavanje.

Vabljeni k vpisu.