Športno varstvo otrok

Družini prijazen športni center

Vsem otrokom, članom Lesporta, ki obiskujejo izbran športen program (Le Swimko, Le Kids gibalne urice, Le Fit Kids & teens) nudimo brezplačno športno varstvo otrok starih od 3. let dalje, in sicer od ponedeljka do četrtka 17:00 – 19:00. Kar pomeni, da se lahko brez skrbi odpravite na vadbo in vzamete čas zase, saj bo za vaše male nadobudneže poskrbela izkušena vaditeljica, ki bo otroke pospremila ob toplem vremenu tudi na igrala Bonifike, animirala v telovadnicah Lesporta in skrbela za zabavno animacijo.

NOVO! Za otroke, ki ne obiskujejo športnih programov Lesport nudimo možnost enodnevnega varstva (do 2uri) za ceno 5eur, neomejeno varstvo (od pon. do čet. 1-2 uri) znaša mesečno 35eur.

Od 14.9. dalje pričnemo ponovno s športnimi programi za otroke, tako, lahko vaš otrok najprej obišče želeno športno aktivnost in nato podaljša bivanje v varstvu.

Prijava na športno varstvo poteka na 041 655 300, kjer je potrebno rezervirati želeni termin najkasneje dan prej do 16:00. 

Ob poletnih mesecih organiziramo tudi Aktivne počitnice Lesport, kjer poleg učenja plavanja poskrbimo za raznolike športne izkušnje! Več informacij TUKAJ

SIMPLE. WE GO THE EXTRA MILE FOR YOU.

Vabljeni!